Doorgaan naar hoofdcontent

Laatste bericht

Personalisatie : doe nooit zómaar familiair

Soms, maar niet altijd Misschien merkt u het ook wel als u online shopt : personalisatie is vandaag de normaalste zaak van de wereld. We weten immers dat ze leidt tot hogere CTR’s en verkoop, want het maakt kiezen eenvoudiger voor de consument. Anderzijds bestaat ook het risico dat consumenten geïrriteerd geraken, want personalisatie komt soms in het vaarwater van privacy regels.

Wanneer gebruik je nu gepersonaliseerde boodschappen (bijv. “Beste Viviane”) en relevante verkoopargumenten die inspelen op de behoefte(n) van uw bezoeker?

En wanneer niet? Want deze boodschappen kunnen ook averechts werken en weerstand veroorzaken. Consumenten merken immers dat marketeers gebruik maken van hun unieke gegevens. En dat leidt steeds vaker tot irritatie en vermijdingsgedrag.

Het juiste moment op de juiste manier Het is belangrijk rekening te houden met de fase van buyer journey van uw consument. De personalisatie kan gebaseerd zijn op zoekgedrag, door bezoeken aan dezelfde of vergelijkbare web…

Daar komt de zomer : tijd voor boekenlijstjes

Persoonlijk hou ik wel van papier. Alleen is het soms niet praktisch om turven mee te sleuren. Behalve in de zomervakantie. Dan is niets zaliger dan ergens in de schaduw echte pagina's om te slaan, terwijl ik af en toe een blik op het landschap werp dat zich voor mij ontvouwt.

boek op vakantie


Bent u ook zo'n zomerse boekenwurm? Hier alvast wat tips.
Wees gerust. U komt er vlotjes een paar zomers mee door.

Marketing
Ecommerce
Social media
Content marketing
Business

Zo, dat zijn er al heel wat. Nog meer tips? Die vindt u hier.

Prettige vakantie!

VORIGE                   HOME                   VOLGENDE

Populaire posts