Doorgaan naar hoofdcontent

Laatste bericht

Online marketing : u kunt er maar beter zelf ook iets van weten

Help! Alles is digitaal Vandaag wordt u als ondernemer ongetwijfeld permanent om de oren geslagen met het voorzetsel 'digitaal'. Ondertussen bent u natuurlijk ook overtuigd dat online niet meer weg te cijferen valt uit het echte leven. Maar kan u nog volgen? Want elke dag verschijnen er nieuwe posts over toepassingen die u het leven heel wat eenvoudiger zullen maken. Misschien is dat wel zo, maar zonder basiskennis valt dat natuurlijk moeilijk uit te maken.
Snel zelf leren Onlangs botste ik op een gratis online cursus van Google die u snel en makkelijk inzichten geeft in wat u minstens nodig heeft voor een goede aanwezigheid op het www : het Digitaal Atelier.

Het is echt geen rocket science. In no time leert u de ins and outs van de basis van online marketing. Praktische voorbeelden én een certificaat  inbegrepen.

Zo leert u :

• De mogelijkheden van digitaal adverteren
• Beter aanwezig zijn op internet
Juist contact te leggen via e-mail
• Gevonden worden
• Analytics gebruiken

Daar komt de zomer : tijd voor boekenlijstjes

Persoonlijk hou ik wel van papier. Alleen is het soms niet praktisch om turven mee te sleuren. Behalve in de zomervakantie. Dan is niets zaliger dan ergens in de schaduw echte pagina's om te slaan, terwijl ik af en toe een blik op het landschap werp dat zich voor mij ontvouwt.

boek op vakantie


Bent u ook zo'n zomerse boekenwurm? Hier alvast wat tips.
Wees gerust. U komt er vlotjes een paar zomers mee door.

Marketing
Ecommerce
Social media
Content marketing
Business

Zo, dat zijn er al heel wat. Nog meer tips? Die vindt u hier.

Prettige vakantie!

VORIGE                   HOME                   VOLGENDE

Populaire berichten